Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Thajsko - letoviska, ostrovy a destinace

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Thajsko“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Thajsko.

Pattaya – Thajsko pro každého

Pattaya – Thajsko pro každého

Bývalé rybářské městečko, které si v minulosti oblíbili američtí vojáci, je dnes jedním z nejznámějších thajských letovisek. Vzhledem k možnosti levného ubytování, krásným plážím a výborným restauracím patří v Thajsku k nejnavštěvovanějším turistickým cílům.

celý článek

 

Za tajemstvím thajských chrámů

Za tajemstvím thajských chrámů

Vydáte-li se do Thajska, zcela určitě narazíte na nějaký „wat“, což je jakýsi chrám a klášter v jednom. V celé zemi jich je kolem 40 000, ačkoliv označení wat může být ošidné. Thajské waty se totiž mohou značně lišit svou velikostí, od rozsáhlých komplexů až po malé svatyně.

celý článek

 

Na návštěvě ve Velkém paláci

Na návštěvě ve Velkém paláci

Město andělů, velké město a bydliště Buddhy, nedobytné sídlo Boha Indry, vznešené hlavní město světa, vyzdobené devíti drahokamy, královské město s mnoha paláci, které se rovnají nebeskému domovu Boha, město, které bylo darem Indry a stvořeno Višnu Karmem. Že nevíte o jakém městě je řeč? No přeci o Bangkoku, o městě s nejdelším názvem na světě.

celý článek

 
1 2
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Thajsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko