Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Exotická dovolená v Thajsku s německými CK se vyplatí

Ještě před několika lety znamenala exotická dovolená skutečný luxus, který si nemohl dovolit každý. Cena takové dovolené se mnohdy rovnala ceně ojetého automobilu a destinace jako je právě Thajsko patřila pouze do říše snů. Doba ovšem postoupila a na náš trh začaly pronikat německé cestovní kanceláře s mnohem levnějšími zájezdy.

Ceny zájezdů německých cestovních kanceláří za dovolenou ve vysněných exotických destinacích se přiblížily k cenám, za které se dosud jezdilo do Středomoří. Není tak výjimkou, že se s německými cestovními kancelářemi dá poměrně snadno sehnat luxusní exotická dovolená v plné sezóně za ceny, které jsou až o polovinu levnější než v nabídkách tuzemských cestovních kanceláří. Ovšem velmi příznivá cena není tím hlavním. Cestování s německými CK přináší další celou řadu výhod, o kterých se mnohému klientovi tuzemských CK ani nesnilo…

zájezdy do Thajska

To ostatně potvrzuje i manažerka pražské kanceláře RUDOLF REISEN Pavlína Všetečková: “Naše CK se specializuje výhradně na zájezdy německých cestovních kanceláří. A zpočátku jsme se velmi často setkávali s jistou nedůvěrou českých klientů. Ta se ovšem rozplynula ihned poté, co odcestovali a většina těchto klientů od té doby cestuje výhradně s německými agenturami. Dostala se jim totiž péče na velmi vysoké úrovni, na kterou doposud nebyli zvyklí a hlavně dostali přesně to, co si zaplatili. Neexistuje například, aby klient německé cestovní kanceláře dostal místo pokoje s výhledem na moře, který si zaplatil, pokoj s okny do dvora. Pro německé turisty jsou tyto detaily již samozřejmostí, ale pro tuzemské cestovatele to je dodnes příjemným překvapením. Stejně tak jako chování delegátů, personálu hotelů a restaurací. A nelze také opomenout, že s německou CK máte vždy jistotu včasného a bezpečného návratu zpět domů. Na tamním trhu nyní totiž působí pouze silné, léty prověřené agentury, které jsou na naše poměry velmi dobře, až nadstandardně pojištěné.“

zájezdy do Thajska

Díky společnostem specializujícím se na dovolenou s německými CK, odpadá starost s vyhledáváním zájezdů na německých stránkách cestovních kanceláří a vše je možné zařídit v češtině a z pohodlí domova. Například na stránkách rudolfreisen.cz naleznete denně aktualizované nabídky téměř miliónu zájezdů německých CK. Vše je přehledné, v češtině a s možností nastavení výběru dle mnoha parametrů. O jednotlivých destinacích si můžete přečíst v průvodci, který nabízí výtah toho nejdůležitějšího a dané zemi. RUDOLF REISEN toho ale nabízí mnohem víc. Kromě již zmíněných zájezdů se specializuje také na okružní plavby lodí po všech mořích světa, ale také na tzv. “zájezdy na míru“. Možností je nepřeberně a není snad nikdo, kdo by si nedokázal vybrat.

zájezdy do Thajska

Pro opravdové milovníky tepla nyní specialisté z RUDOLF REISEN připravili exotické zájezdy do Thajska a na Srí Lanku. Toto zimní a následující jarní období je totiž ideální dobou, kdy Thajsko nebo Srí Lanku navštívit. Sezónní monzunové období již skončilo a teploty vzduchu i moře se nyní pohybují okolo velmi příjemných třiceti až pětatřiceti stupňů. Není to ovšem jen příjemné klima, které v tomto období láká návštěvníky a turisty. Proslulé thajské ostrovy s nádherně čistým mořem, písčitými plážemi a bujnou vegetací porostlých útesů a skal lákají svou nepřekonatelnou letní atmosférou k opravdovému odpočinku. Příroda a její krásy jsou hlavní devizou Thajska a Srí Lanky. A nejde jen o popsané pláže, ale především o deštné pralesy a pohoří, které spolu se starobylými chrámy a čajovými plantážemi nabízejí nekonečný prostor k výletům a aktivnímu odpočinku. Do oblíbené destinace Khao Lak v Thajsku, lze v dubnovém termínu odcestovat již za 23.400 Kč a prožít nezapomenutelných deset dní v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu. A protože RUDOLF REISEN nyní létá do Thajska i z Prahy, není nic snazšího než využít akční nabídku čtrnáctidenní dovolené s odletem z Prahy a strávit tak tři dny v Bangkoku a devět dní na nejkrásnějším ostrově Koh Samui. Stejně tak ale není problém sladit termíny a sestavit zájezd na míru, tak aby přesně vyhovoval vašim požadavkům, představám a možnostem.

zájezdy do Thajska

www.rudolfreisen.cz, bezplatná linka 800 100 567

- PR článek -

Článek byl zobrazen 9 944 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Thajsko nejlevněji

V RUDOLF REISEN nabízíme zájezdy německých CK za nízké ceny a s vyšší kvalitou služeb, než u českých cestovek.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko